Câteva (ne)spuse despre Untold

Odată festivalul născut ca manifestare a European Youth Capital în 2015 încheiat, reprezentanții autorităților locale pot raporta ușurați primarului că în perioada festivalului nu s-a întâmplat nimic deosebit, exceptând cele menționate aici, care nu li se pot imputa.

emil-boc-oana-untoldPrimarul nu a lipsit de la baia de mulțime, fiind prezent alături de soție la concertul Armin van Buuren, care a ținut  6 ore în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Untold este festival creat spre a satisface ambițiile regionale ale orașului și care spune multe despre evenimentele pe care reprezentanții săi sunt dispuși să le finanțeze. Diferența între Untold și activitățile culturale care se vor sprijinite printr-un proiect de genul Capitală culturală europeană sunt mai mari decât între a pune muzică și a face/ a interpreta muzică.

Cum nu stau aproape de Cluj Arena, cu excepția primei seri, gălăgia nu m-a deranjat. Singura excepție a fost zgomotul făcut de elicopterul Poliției, chestie hilară totuși. Mai ales că Poliția, altfel foarte atentă să pună la punct puștanii prinși cu o doză de bere sau un gram de iarbă, pare să fi fost ignorat astfel de manifestări juvenile pe durata Untold-ului.

Interesantă și poziția președintelui CJ Alin Tișe, care preciza duminică pe pagina sa de facebook că festivalul a fost posibil prin construirea Cluj Arena. La interpelarea lui Alin Golban de la Clujust, cum că Ba, era posibil. Festivalul se ținea undeva langa oras, pe un camp, cum se tin toate marile festivaluri europene, nu in mijlocul orasului, acesta (sau persoana care se ocupă de pagina sa de facebook) a răspuns în bășcălie: „dacă organizatorii Untold vor mai cere stadionul la anul. noi le vom spune să caute un câmp și apoi să vină să depună cerere”.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Câteva (ne)spuse despre Untold&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s